Салати для одеських ресторанів вирощують під Біляївкою

У фермерському господарстві «Пан Білан», що в селі Мирне Біляївського району на Одещині, розпочали перший збір врожаю листових салатів, вирощених на відкритому ґрунті, в сезоні 2020 року. 

Про це повідомляє прес-служба Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

«На прибиранні задіяно максимальну кількість співробітників господарства. Прямо на полі, в процесі збирання, салати упорядковують і складаються в пластикові контейнери», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що продукція з поля надходить до камери попереднього охолодження, потім — на мийку й упаковку. Упаковані салати переміщаються на склад, де зберігаються до відправки до одеських магазинів, ринків та ресторанів.

«Усе це тільки кілька послідовних процесів з усього величезного щоденного циклу виробництва зелені та салатів на господарстві. Одночасно на різних ділянках господарства відбувається маса окремих процесів: в теплицях — вирощується розсада, яку потім висаджують у відкритий ґрунт, де рослини поливають, удобрюють, прополюють та вирощують до довгоочікуваного моменту збирання», — підкреслили у господарстві.

Джерело: Agravery.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *