Закупівлю меблів й табличок для інфекційної лікарні Одеси перевірить Держаудит

Адміністрація Одеської міської інфекційної лікарні за березень зареєструвала в системі “Прозорро” 33 процедури на суму більше 6 мільйонів гривень. Серед них купівля меблів та табличок на двері.

Про це розповідає Суспільне. Одеса

За останній тиждень (з 19 березня) було здійснено торгів на 5,5 мільйонів гривень. Про це пише юристка і заступниця виконавчого директора Центру протидії корупції Олена Щербан, у своїй публікації на “Українській правді”.

Наприклад, тендер під назвою «Меблі для дому» завершили сумою 656 368 грн. Купували шафи різного типу, кухонні гарнітури, дивани та крісла.

Співробітники Південного офісу Держаудитслужби проведуть моніторинг закупівель Інфекційної лікарні Одеси. Про це кореспондентам Суспільного розповів начальник Південного офісу Держаудитслужби Олег Муратов.

“Ми оперативно відреагували на те, що є у ЗМІ, сьогодні я підписав відповідний наказ. Є закупівлі, які відносяться до критично необхідних, а є поточна робота, я думаю, що зокрема закупівля табличок на двері – це якраз не відноситься до нинішнього карантину”, – зазначив Олег Муратов.

За словами Муратова, моніторинг зроблять протягом 10-15 днів.

ВІДЕО – Суспільне. Одеса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *