Сутички в Одесі: активісти не дали провести збори партії ОПЗЖ. ВІДЕО

Активісти патріотичних організацій Одеси на кілька годин заблокували вхід до готелю «Бристоль» на розі Пушкінської і Буніна, де 12 березня мала пройти конференція проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя». Попередньо було відомо,  що на звітній конференції представники партії збирались призначити Вадима Рабіновича головою обласного осередку ОПЗЖ, а також висунути його кандидатом у мери Одеси. Але конференція так і не почалась, а біля приміщення отелю відбулись сутички.

Про це повідомляє сайт 048.ua.

Між активістами і прихильниками ОПЗЖ періодично спалахували бійки. Під час штовханини між учасниками акції один із чоловіків розпилив газовий балончик.

За інформацією пресслужби Нацполіції в Одеській області,27-річного правопорушника доставили до відділу поліції. Балончик у чоловіка вилучили, а на нього самого склали протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З боку патріотів в подіях брали участь активісти «Дії», «Автомайдану» Євгена Резвушкіна і «Нацкорпусу». ОПЗЖ захищали співробітники охоронної фірми і близько сотні «спортсменів», які приїхали вчора до міста по Київській трасі.

Як стало відомо пізніше, метою проведення конференції проросійської партії було зняття Миколи Скорика з посади т.в.о. керівника облорганізації партії і переведення на посаду голови міської організації. Замість нього обласне відділення очолив Вадим Рабинович, якого імовірно затвердять кандидатом в мери Одеси.

Також на конференції мали бути присутні сам Рабінович, Скорик, Медведчук і Бойко.

Громадськість Одеси вимагає того, аби сюди не приїздив Медведчук, і його ця свора у вигляді Рабіновичів і компанії, Скориків різних, Гіганових, нехай всі дружно купують квартиру в Москві, їм там раді, вони туди їздять, там виступають в Госдумі, хай там і залишаються. Нам не потрібні такі політики, тим більше що вони  сюди кличуть війну”, – розповів  один з активістів.

СТРІМ з місця подій – від 048.ua:

https://www.facebook.com/odessa048/videos/1461368434049971/?t=21

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *