У Чорноморську запровадять Адресний реєстр та Реєстр територіальної громади

28 лютого у Чорноморську відбулася презентація ІТ рішень для побудови Smart City фахівцями компанії FDI. 

Про це повідомили у пресслужбі Чорноморської міськради.

Участь в обговоренні прийняли керівники та спеціалісти відділу реєстрації обліку осіб, центру надання адміністративних послуг, управління архітектури та містобудування, відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації.

У поточному році у Чорноморську планується впровадження Адресного реєстру та Реєстру територіальної громади, які стануть основою для подальшої побудови SmartCity.

Як зазначили у пресслужбі мерії Чорноморська, чиновники хочуть спростити та прискорити процедуру отримання адміністративних та соціальних послуг, які передбачають наявність довідок з даними про реєстрацію місця проживання громадян міста.

Побудова SmartCity передбачає створення єдиної платформи для автоматизованого використання єдиних джерел даних, які застосовують всі програмні рішення міста.

У результаті впровадження програми у місті сподіваються захистити від випадків зловживань під час купівлі та продажу за рахунок неможливості маніпуляцій з адресами.

Також нова система дасть можливість отримати повну та достовірну інформацію про адреси об’єктів територіальної громади. Крім того, стверджують в мерії, це зручний та швидкий інструмент отримання адміністративних послуг, пов’язаних з реєстрацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *