У сільських школах Лиманської ОТГ замінили вікна й двері

За кошти освітньої субвенції, у Трапівському навчально-виховному комплексі (НВК), що на балансі Лиманської  об’єднаної територіальної громади, провели заміну старих вікон на сучасні енергозберігаючі.

Про це повідомили в прес-центрі Лиманської об’єднаної територіальної громади, яка діє в Татарбунарському районі на Одещині.

Так як вікна в цьому закладі були в аварійному стані і непридатні для подальшої експлуатації, займатися на уроках або обідати взимку було дуже холодно і некомфортно. До того ж і естетичний вигляд таких вікон залишав бажати кращого. Всього у закладі встановили 60 металопластикових вікон і четверо дверей.

Наразі в закладі роботи по заміні вікон завершено. А вчителі з школярами дуже задоволені тим, що керівництво громади подбало про комфорт під час їхніх уроків та відпочинку.

Раніше відчували, як дув вітер у коридорах, коли були старі вікна. Зараз стало набагато тепліше, затишніше, температура повітря нижче 20 градусів не падає. Крім вікон, встановили нові підвіконня гарні, естетично все виглядає, ми дуже задоволені. І вдячні керівництву Лиманської громади, що завжди приділяють нашій школі багато уваги”, – поділилася з СИЛОЮ ГРОМАД директорка Трапівського НВК Наталя Лисинюк.

Заміна старих дерев’яних вікон на сучасні металопластикові дозволить суттєво зменшити використання енергоресурсів під час опалювального процесу, забезпечить комфортний мікроклімат шкільним приміщенням та належні санітарно-гігієнічні умови перебування дітей у школі.

Слід зазначити, що на сьогодні в усіх спортивних залах та їдальнях громади, – Лиманському та Трапівському НВК, – повністю замінені старі вікна на нові металопластикові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *