Таїровська ОТГ запустить безкоштовний автобус до Одеси

ТОВ «Трансмобайл» виграло тендер на обслуговування безкоштовного автобусного маршруту з Таїрова до Одеси.

За пропозицією компанії, обслуговування маршруту с. Таїрова – 7-а станція Люстдорфської дороги обійдеться у 649 тисяч 900 гривень.

Тендер на обслуговування цього безкоштовного маршруту Таїровська селищна рада оголосила 20 січня. Очікувана вартість послуги складала 900 тисяч грн. Оголошення про тендер розмістили в системі публічних закупок «Прозорро». Заявки від перевізників приймалися до 7 лютого включно.

За правилами тендера, на маршруті мають бути автобуси з кількістю місць від 18 до 23. Довжина маршруту складає 22 кілометри. Автобуси курсуватимуть щодня, окрім неділі, з березня по грудень 2020 року.

На маршруті працюватиме один автобус, але підприємство повинно мати резервні транспортні засоби. Поїздка триватиме 30 хвилин, впродовж дня буде 7 зворотних рейсів о 07:15, 08:15, 09:15, 10:15, 15:15, 17:15 та 18:15, відправлення з селища Таїрове.

У тендері взяли участь п’ять транспортних компаній: ТОВ «Трансмобайл», ПП «Таїровоавтотранссервіс», ФОП Ткач Євгенія Валеріївна, ФОП Панченко Валерій Валентинович і МП ТОВ «Швидкісні автобусні маршрути», яке не знизило ціну за послуги, тому не взало участь в аукціоні.

Під час аукціону вартість послуг знизилася до 649 тисяч 900 грн, таку ціну запропонувала «Трансмобайл».

Компанія ТОВ «Трансмобайл» зареєстрована 22 листопада 2017 року, її засновники Олексій Коваленко і Олександр Леонідов. Статутний капітал компанії складає 30 тисяч гривень. Основним видом діяльності є «Інші спеціалізовані будівельні роботи», згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, ФОП та громадських формувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *