У Маразліївській ОТГ відкрили ще один стадіон

2 січня в Маразліївській громаді відбулося офіційне відкриття нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон облаштували на території центральної садиби громади в селі Маразліївка.

На урочистості завітали освітяни, депутати, члени виконавчого комітету, медики, працівники комунальних служб, працівники сільської ради, запрошені гості, місцеві жителі та діти, заради яких й реалізували спортивий проект.

Після офіційного відкриття, урочистого перерізання червоної стрічки Маразліївським сільським головою, футбольне поле цілковито перейшло у володіння юних господарів — майбутніх футболістів, які зможуть щодня тут організовувати спортивні ігри та турніри.

Юні спортсмени та запрошені гості провели перший удар по м’ячу у ворота та продемонстрували усім присутнім свою спортивну підготовку.

Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь нашої громади у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я. Міні-стадіон зі штучним покриттям облаштований за сучасними стандартами, а це спортивна перспектива для молоді та наших дітей. А наші діти це – майбутнє нашої громади”, – йдеться у повідомленні прессцентру Маразліївської ОТГ.

В сільській раді нагадали, що це вже другий міні-стадіон зі штучним покриттям, який було побудовано в Маразліївській ОТГ за бюджетні кошти. Перший звели в селі Широкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *