Біля підніжжя Аккерманської фортеці збудували майданчик Workout

Його збудували благодійна організація “Пульс Аккермана” та німецька організація “Оrthodox stance». Новий спортивний майданчик розташований на березі Дністровського лиману у Білгород-Дністровську, біля підніжжя стародавньої Аккерманської фортеці. Вже 29 вересня тут відбудеться чемпіонат міста з воркауту.

Наразі спортивний майданчик має усе необхідне для занять аматорів Workout’ом, а також боксом, змішаними єдиноборствами та боротьбою.

«Майданчик зроблений чудово, тим паче, що ми робили його своїми руками разом з волонтерами благодійного фонду. Тут в принципі вкладено, не тільки фізична праця, а й душа. Тут є багато, чим можна доповнювати цей майданчик, але на даний час його достатньо для того, щоб проводити нормальну фізичну підготовку, а також підготовку ударників та борців. Є все, але хотілось би, як завжди, більше та краще», – розповів керівник благодійного фонду Сергій Чернов.

Відтепер тут зможуть тренуватись як професійні спортсмени, так і звичайні містяни. Майданчик буде відкритий для усіх охочих. Єдине, що просять від спортсменів, підтримувати чистоту майданчика під час занять спортом.

Більше того, на майданчику будуть проходити тренування спортсменів під керівництвом різних тренерів з Білгорода-Дністровського, тому кожен бажаючий зможе отримати професійну пораду під час занять спортом.

Нагадаємо, благоустроєм причалу №1 займаються громадські організації «Рибацький край» та «Благодійна організація «Пульс Аккермана» за підтримки спортивного клубу «Аккерман Клуб ММА 7,62».

Автор – Роман Петровський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *