Поскандалять чи ні: сесія Одеської облради відбудеться 21 серпня

25 сесія Одеської обласної ради призначена на середу, 21 серпня 2019 року. Чи стане вона новим раундом розбірок між різними групами впливу в обласному парламенті, – дізнаємося вже завтра.

Минулої сесії кілька депутатських груп, серед яких фракція БПП, Оппоблоку, – влаштували гучне протистояння стосовно припинень повноважень Анатолія Урбанського на посаді голови облради і голосування про припинення перебування на посадах його заступників – Юрія Димчогло і Валерія Радковського. Наприкінці сесії Урбанський заявив, що відкликає свою заяву про припинення повноважень, тим часом Радковський добровільно полишив своє крісло.

До порядку денного майбутньої сесіх включені питання про діяльність облради та її органів, бюджет та фінанси, цільові програми, про об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області, земельні питання та інші.

Як повідомлялося, 16 серпня, матеріальні збитки, нанесені майну Одеської облради під час бійки депутатів, склав майже 4 тисячі гривень. На які перипетії наважаться політики цього разу, і чи вдасться обійтися без публічного з’ясування стосунків, дізнаємося вже завтра.

Початок засідання призначено на 9.00 годину.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *