Кілійський ЦНАП збільшив перелік послуг – тепер їх 77

Центр надання адміністративних послуг в Кілійській ОТГ збільшує кількість послуг, що надаються. Про це розповіла начальник Центру Ольга Дагаєва. Відповідне рішення було затверджено депутатами під час останньої сесії міської ради.

До існуючих центр додав ще 18 соціальних видів послуг. ЦНАП бере на себе послуги управління соціального захисту та дві послуги земельного відділу. Таким чином, загальна кількість послуг, що надаються, зросте до 77.

У збільшенні переліку послуг, є свої вагомі переваги. І це не тільки зручність і комфорт для населення, але й можливість модернізувати ресурси самого ЦНАП.

Розширення списку надання послуг дає можливість нашому ЦНАП брати участь в програмі повного переоснащення за рахунок державного бюджету. І це принципово важливо, оскільки не потребує фінансування з міського бюджету. ЦНАП отримає нові меблі, нову оргтехніку. У нас є бажання обладнати там і дитячу кімнату. На це передбачено в цілому близько півмільйона гривень”, – розповів очільник Кілійської громади Павло Бойченко.

Однією з умов для залучення державних інвестицій як раз і було питання збільшення кількості послуг, що надаються.

Автор – Анна БУЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *