Голова Мологівської ОТГ написав заяву про звільнення

Керівник Мологівської ОТГ Олег Німачук написав заяву про звільнення. Про це повідомила секретар Мологівської сільради Олена Драгомощенко. За її інформацією, заява про звільнення Олега Німачука розглядалась на початку сесії, яка відбулася 3 грудня, проте не була підтримана депутатами. Також Олена Драгомощенко спростувала інформацію про висловлення їй недовіри як секретарю ради:

«Відповідально повідомляю, що в порядку денному сесії питання про недовіру секретарю не було. А на початку сесії розглянули заяву від голови громади Німачука О.С. про його звільнення, яка не була підтримана жодним голосом в сесійній залі», – розповіла Олена Драгомощенко.

Що саме спонукало голову Мологівської ОТГ до написання заяви про складання повноважень, кореспондент “Сили громад” намагався з”ясувати безпосередньо у самого Олега Німачука. Але він категорично відмовився коментувати ситуацію, зазначивши, що продовжує працювати на своїй посаді.

Нагадаємо, Мологівська ОТГ Білгород-Дністровського району утворилась наприкінці 2017 року, а вже 3 січня 2018 р. відбулася перша установча сесія. Мологівська ОТГ об”єднала три сільські ради: Мологівську, Андріївську і Випаснянську. Орієнтовна кількість населення складає  13,5 тисяч чоловік. Протягом 2018 року громада створила власне управління освіти, на балансі якого має 15 навчальних закладів та музичну школу. Інфраструктурну субвенцію у розмірі 4,5 млн гривень мологівці витратили на закупівлю техніки для новоствореного комунального господарства “Комфорт-сервіс”, яке обслуговує мешканців громади. Комунальна сфера була зовсім нерозвинутою тривалий час, тому тут вкладають кошти, щоб здійснювати благоустрій території, постачання питної води, вивіз сміття, освітлення доріг та вулиць для комфортного життя мешканців громади.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *