Вже офіційно: в Одеській області – новий очільник поліції

Новим начальником поліції Одеської області став екс-керівник харківського главку Олег Бех. Поліцейського сьогодні офіційно представив глава Нацполіціі України Сергій Князєв.

Офіційно Князєв повідомив, що колишній керівник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін подав у відставку за станом здоров’я. Нагадаємо, що інформація про звільнення Головіна з’явилася вчора ввечері в ряді ЗМІ.

«Ми сюди прибули з місією подякувати генералу Головіну за службу і представити особовому складу нового керівника поліції Одеської області генерала Беха. Генерал Головін звернувся до мене з рапортом про звільнення з Національної поліції. Він був задоволений згідно з чинним законодавством. За станом здоров’я йому потрібно якийсь час на реабілітацію. потім ми запропонуємо йому повернутися назад до ладу», – повідомив Князєв.

Новий начальник одеської поліції Олег Бех до цього працював в Харкові. Його основне завдання, за словами Князєва: «бути ближче до громади».

Відзначимо, Олег Бех був призначений начальником ГУНП в Харківській області наприкінці вересня 2017. До цього він керував ГУНП в Полтавській області. З травня 2014 по лютий 2015 року Бех був начальником УБОЗ міліції Одеської області.

Дмитро Головін керував поліцією Одеської області з листопада 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *