Ізмаїльський судноремонтний завод будує 8 барж

Ізмаїльський судноремонтний завод «СП «Дунайсудносервіс» здійснює будівництво серії суховантажних барж нового проекту на замовлення ТОВ «Грейн-Трансшипмент» (Миколаїв). Про це повідомляє сайт «Порти України».
Зараз виконуються передпускові роботи на баржі Grain-3. Крім цього, минулого тижня підприємство здійснювало підготовку до монтажу об’ємних секцій бортів баржі Grain-4. Раніше директор ТОВ «Грейн-Трансшипмент» Олександр Григоренко розповів сайту «Порти України» про плани компанії збудувати серію з восьми барж для перевезень зернових вантажів по річці.
Зазначається, що ТОВ «Грейн-Трансшипмент» надає повний комплекс послуг на морському та річковому транспорті, в тому числі — агентування та експедирування, фрахтові послуги, послуги з організації морських, річкових, автомобільних і залізничних перевезень в сегменті генеральних, негабаритних, навалювальних та інших вантажів. Компанія оперує 10 судами (буксири та баржі). Компанія в 2018 році збільшила перевезення зернових вантажів внутрішніми водними шляхами у порівнянні з 2017 роком утричі — до понад 300 тисяч тонн.
Ізмаїльський судноремонтний завод ТОВ «СП «Дунайсудносервіс» виконує повний комплекс виробничих і ремонтних робіт, пов’язаних із відновленням експлуатаційних характеристик судна. Здійснює ремонт морських і річкових суден доковою вагою до 4 тис. тонн і довжиною до 120 метрів. Підприємство займає близько 60% ринку послуг із ремонту і модернізації суден типу «річка — море» в Одеському регіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *