У Мологівській ОТГ впорядкували двір музичної школи

Школу естетичного виховання, яка знаходиться в селі Випасне Мологівської ОТГ Білгород-Дністровського району, добре знають в окрузі.

Тут дітей навчають грі на музичних інструментах, а в художньому відділенні юні жителі громади освоюють майстерність живопису.

Донедавна територія навколо будівлі, де розташована музична школа, виглядала, м’яко сказати, дуже непривабливо як для школи естетичного виховання. Школа була огороджена дерев’яним парканом, а двір, за винятком тротуару, представляв собою ґрунтове покриття, яке під час негоди розкисало.

І ось сьогодні завдяки серйозним капіталовкладенням територія навколо навчальної будівлі перетворилася на справжній освітній центр. За рішенням керівництва Мологівської сільської ради у дворі замощена тротуарна плитка, а замість похиленого дерев’яного паркану встановили якісну огорожу.

Також у дворі облаштували лавки, привели в порядок клумби. Крім того, для потреб музичної школи придбали необхідну оргтехніку.

Додамо, вихованці дитячої музичної школи неодноразово займали призові місця на районних, обласних та міжнародних фестивалях і конкурсах.

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *