У Татарбунарах пройшов “великий суботник”

Жителі Татарбунарів активно взялися за прибирання міста і околиць від сміття. Тиждень тому з ініціативи місцевого фотографа Сергія Діордієва, містяни приєдналися до челленджу “Зробимо світ чистішим”.
Близько двох десятків людей за три години звільнили від сміття територію, прилеглу до РЕМу, зібравши понад сотні мішків побутових відходів. Цей приклад настільки надихнув городян, що протягом тижня до акції приєднувалися колективи цілих установ. Працівники Татарбунарського будинку дитячої та юнацької творчості зі своїми вихованцями, а також за допомогою студентів професійно-технічного училища та їх викладачів навели порядок біля пам’ятника Пушкіну в прибережній смузі річки Фонтанки. Цей трудовий десант зібрав 130 мішків сміття.
У суботу, 23 березня, на заклик продовжити прибирання міста також відгукнулося понад півсотні людей. Багато татарбунарців прийшли з дітьми, які з ентузіазмом працювали нарівні з дорослими. В результаті акції її учасниками було зібрано рекордну кількість сміття – близько 800 мішків!
Після плідної праці одним із спонсорів заходу була приготовлена ​​смачна рибна юшка, якою пригостили всіх бажаючих. Організатори «великого суботника» мають намір продовжувати в тому ж дусі і приводити в порядок нові локації.
Їх завзятість і прагнення зробити рідне місто чистішим привертає все більше і більше людей. Наступна зустріч призначена на 30 березня.
Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *