У новій стрічці “Гуцулка Ксеня” головну роль зіграв наш земляк з Кілії

Українська кіноіндустрія розвивається, а разом з нею амплуа артиста кіно успішно приміряв на себе наш земляк з Кілії, провідний актор Львівського театру ім. Леся Курбаса Олег Дмитрович Стефанов (творчий псевдоним – Стефан).
Його дебютом в кіно стала стрічка «Такі красиві люди!» (2013 рік), пізніше – роль репресованого засланця Ворона в кінострічці «Червоний» (2017 рік).
Черговою новинкою від українського кіно стала комедія-мюзикл «Гуцулка Ксеня» – режисерська робота Олени Дем’янченко. Над кінострічкою працювала міжнародна акторська команда з України, США та Бельгії. Серед українців в ній був Олег Стефан. Серед тих, хто першими 7 березня подивилися в Одесі і Львові прем’єру «Гуцулки Ксені», були і родичі актора з Кілії. Братова Олена Мішина-Стефанова і її син Ілля поділилися враженням від перегляду:
«Запальна комедія! За задумом автора, молодий хлопець Яро, який живе в Америці, повертається в Україну. Батько перед смертю заповів йому чималу суму грошей. Отримати багату спадщину можливо тільки після одруження зі свідомою українкою. Олег талановито увійшов в образ Синиці, одного з головних персонажів фільму», – радіють близькі.
 А земляки-шанувальники актора з Кілії, від душі вітають Олега Дмитровича з успішно взятою черговою вершиною в творчості.
Автор – Наталія Журьян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *