В Кілії влаштували благодійний обід

Оточити турботою та увагою” – під таким гаслом пройшов благодійний обід, організований Килійським районним товариством Червоного Хреста до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.
Небайдужі люди змогли проявити свою чуйність і надати посильну допомогу тим, хто особливо потребує підтримки. Мотиватором і натхненником вже традиційної ідеї є голова районного товариства Валентина Мажарова, яка представила однодумців:
Дьякон Валентина, Вівчаренко Світлана і Владиченко Надія доклали максимум старань, щоб обід вийшов по-домашньому смачним. До складання меню підійшли відповідально: гаряча картопля з грибами, бутерброди, солодощі. Але головне, звичайно ж, атмосфера. В організації заходу взяли участь численні спонсори та волонтери, в числі яких керівник ТОВ «Титан» Ігор Капітан, приватний підприємець Лариса Шпора, міська рада, Кілійське духівництво Одеської єпархії, громадська організація «Милосердний самарянин», лікар-фтизіатр Сергій Можаров і багато інших”, – розповіла Валентина Павлівна.
Пам’ятаючи про те, що не хлібом єдиним живе людина, працівники міського Будинку культури №2 Лідія Квітка і Світлана Божко підготували тематичну програму. А Лідія Квітка прочитала зворушливий вірш,  на написання якого автора спонукала особиста життєва драма і переживання за рідну людину. 
Наостанок до щедрого обіду присутні отримали невеликі гігієнічні та продуктові набори. А в безпрограшній лотереї кожен відчув себе щасливим і необділеним.
Автор – Анна БУЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *