Медикам Ізмаїльського району облрада передала чотири автівки

Одеська обласна рада передала Ізмаїльському району чотири легкових автомобілі Renault Duster.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова облради Анатолій Урбанський. За його словами, Ізмаїльський район є лідером в області з кількості діючих у сільській місцевості амбулаторій.

Тут також планується побудувати чотири нові амбулаторії у селах Нова Некрасівка, Муравльовка, Камишовка та Кринички, на що буде витрачено 27 мільйонів гривень.

Після цього кожен з 18 населених пунтів матиме по одній амбулаторії.

Як повідомлялося, 2018 року Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації провів два конкурси на придбання автомобілів , що мають стати службовим автотранспортом для медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості.

Нагадаємо, пильна увага до потреб Ізмаїлу з боку голови Одеської облради простежується протягом всього його керування обласним парламентом. Адже він звідти родом, як і його рідний брат – Олександр Урбанський, що обраний народним депутатом Верховної Ради у 143 виборчому окрузі.

Проаналізувавши  кількість виділених коштів на капітальні видатки в Ізмаїльському районі з бюджету області, – впевнено можна сказати, що цьому південному району регулярно “щастить” більше і частіше від інших міст і громад Одещини.

Автор – Ірина ТКАЧЕНКО

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *