Бандити «наїхали» на власників сільського магазину

Правоохоронці оперативно затримали трьох чоловіків, які підозрюються у вимаганні грошей у родини підприємців з Тарутинського району Одеської області, – повідомляє відділ комунікації Нацполіціі регіону.

Їх перехопили за 60 кілометрів від місця скоєння злочину менш ніж через 2 години.

“До Тарутинського відділу поліції звернулися двоє жителів одного з сіл району і повідомили, що стали жертвами здирників. За словами чоловіка і його дружини, сьогодні після обіду в їх магазин увійшли двоє невідомих і почали вимагати гроші, які ті їм нібито заборгували. Постраждалі відмовилися виконати вимогу , після чого жінка взяла телефон і стала викликати поліцію “, – повідомили в поліції.

Після цього грабіжники розгромили прилавки, потім штовхнули жінку, сіли в автомобіль, в якому напоготові чекав водій, і поїхали.

Маючи опис автівки, поліцейські ввели план “Перехоплення” і зупинили зухвальців на в’їзді в місто Арциз.

Підозрюваних у скоєнні злочину, двоє з яких живуть в одному районі з заявниками, а ще один – одесит, доставили до Тарутинського відділу поліції.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *