Бої без правил: уперше одеський борець уклав контракт з найсильнішою лігою світу

Боєць родом з Грузії, який проживає в Одесі і донедавна виступав в українському промоушені «WWFC», підписав конракт з найсильнішою лігою світу. Роман Долідзе став бійцем «UFC», про що вчора повідомив своїм прихильникам у відеозверненні на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Роман Долідзе виступав у важкій ваговій категорії, де встиг стати чемпіоном «WWFC». Зараз в активі у Романа 6 поєдинків і 3 з них він виграв нокаутом, а 3 – больовим. Уболівальникам він запам’ятався видовищним, домінуючим і прекрасно навченим бійцем. Тому інтерес «UFC» був до нього питанням часу. Крім того, за підсумками 2018 року був визнаний кращим бійцем в 2018 році в «WWFC».

Багато хто питав мене, коли я перейду в «UFC». Багато хто вірив в мене, а багато хто – ні. Сьогодні я отримав контракт і хочу подякувати всім хто мене підтримував і вболівав за мене, разом у нас вийшло”, – каже у відеозверненні Роман Долідзе.

За словами Романа Долідзе, він підписав з «UFC» контракт на 4 поєдинки. Точну дату і першого суперника Роман дізнається найближчим часом, можливо це буде на початку весни. Свою підготовку до боїв в США він буде і далі продовжувати вдома в Одесі. Але фінальну частину тренувальних таборів він буде проводити в компанії Джона Джонса в залі «ДжексонВінк ММА». Це означає, що одесит буде тренуватися під керівництвом Грега Джексона, який відзначився роботою з такими чемпіонами «UFC» як Джон Джонс, Холлі Холм, Рашад Еванс, Жорж Сент-П’єр і білорус Андрій Арловський.

Я вже проходив з Джонсом збори, це він мене і запросив до їхнього табору. Я допомагав йому готуватися до його останнього бою проти шведа Олександра Гусстафсона. Джонс дуже позитивна людина, не кажучи про те, що він кращий в своїй справі. Тому радий працювати з «ДжексонВінк», – поділився Роман.

На питання про те чи бачить себе Роман в топ-5 важкій ваговій категорії «UFC» найближчим часом, боєць відповів сором’язливо, що всьому свій час.

Всьому свій час. Як такої мрії виступати там у мене не було. Я лише намагаюся бути кращим в тому, що я роблю”, – каже Роман Долідзе.

До підписання контракту Роман підходить спокійно і добре розуміє, що в «UFC» слабких бійців немає, там зібрані кращі бійці в світі і всі вони серйозні майстри в цій справі.

За інформацією отриманою від представника прес-служби «WWFC» Максима Матжікова, в переговорах і їх прискоренні між бійцем і організацією допоміг матчмейкер «UFC» Мік Мейнард, він сам звернувся в «ДжексонВінк» до Грегу Джексону – цей дзвінок посприяв швидкому підписанню контракту, незважаючи на святкові дні.

“Сам Роман вважає, що цим він відкриває дорогу не тільки для себе, а й інших бійців «WWFC», що б «UFC» бачили наскільки сильні бійці ММА в Україні. Що вони можуть серйозно конкурувати з бійцями з ростера «UFC». Для самої ліги «WWFC» це теж плюс – рейтинг підвищується, зростає і авторитет ліги, – каже Максим Матжиков. У «ДжексонВінку» він відразу себе показав добре і Джонс відразу вибрав Романа собі у спаринг партнери. Було навіть таке, що Роману вдалося зловити Джонса на больовий на п’яту. Після цього Джонс ще більше здивувався і заповажав Романа. У Романа дуже великі перспективи в «UFC», він дуже видовищний боєць, а в Америці це люблять. Роман дуже медійна особистість, тому я думаю, що «UFC» будуть його просувати. Він працює над своєю медійної частиною, робить це без треш-току, але він завжди готовий кинути виклик найсильнішому бійцеві”, – розповів Максим Матжіков.

бої без правил

Варто відзначити, що больовий на п’яту в професійній кар’єрі приніс Роману його дві перші перемоги над французом Ремі Деклампом і українцем Олександром Ковбелем.

На думку Максима Матжикова, у Романа Долідзе в «UFC» має все скластись дуже швидко і успішно, свою кар’єрну драбину в цій організації він проведе видовищно. Раніше з «WWFC» в «UFC» перейшов румунський полутяж Йон Куцелаба, який зараз успішно виступає за океаном і має вже 5 боїв в «UFC» з яких три перемоги і дві поразки.

Джерело – IntoNation.Kyiv

One thought on “Бої без правил: уперше одеський борець уклав контракт з найсильнішою лігою світу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *