Розрізали сейф: злодії зухвало грабують фермерів на Бесарабії

В ніч з 17 на 18 січня була пограбована контора Фурманівського СВК «Вікторія» Кілійського району. “Першим” постраждав банкомат, який був облаштований в фірмовому магазині продукції СВК. Розчаровані мізерною готівкою, злодії вивернули полиці магазину, і через зламані інші двері проникли до приміщення контори. З кабінету бухгалтерів зловмисники витягли у коридор 200-кілограмовий сейф і розрізали його пилою «болгарка». Поживитися особливо теж не вдалося: «здобич» склала близько 10 тисяч гривень. Така ж доля спіткала і два інших, але менших за розміром сейфи, але в них зберігалась тільки документація підприємства.

Керівник господарства Дмитро Артеменко з 12 січня пішов у відпустку й мав надію спокійно відпочити. Зараз фермер підбиває нанесені збитки.

За словами Лариси Мосієнко, поліцейського Кілійського відділу поліції: «По «гарячих» слідах на місце подій виїхав начальник поліції Юрій Мелованов і слідчо-оперативна група. «Почерк» злочину виявив зухвалих, швидко діючих, без обережності нальотчиків”.

До речі, до СВК «Вікторія» злодії навідувалися і раніше. Два роки тому злочинне угрупування через пролом у стіні викрало з хімскладу тонни добрив. Тоді поліція злочинців затримала. І цього разу сподівається оперативно розкрити злочин.

Автор – Тимур Ільченков

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *