ХАСАН ХАСАЄВ: ТАЇРОВСЬКА ОТГ НЕ ПРАЦЮЄ ЧЕРЕЗ “ВЕЛИКУ” ПОЛІТИКУ. ВІДЕО

Після виборів до Таїровської ОТГ, які відбулись 24 грудня, минуло майже півроку. Та громада досі не почала працювати як окрема територіальна одиниця. Головна боротьба розгорнулася за крісло голови.

2 роки тому лідером став місцевий підприємець Хасан Хасаєв, обійшовши свого опонента Сергія Обертуна зі значним відривом. Та на перші вибори вже до нової громади діючого голову, якого підтримують місцеві жителі, не допустила ТВК: буквально за кілька тижнів до голосування «раптом» знайшла порушення з отриманням паспорта.

Після цього на вибори виставив кандидатуру син Хасаєва – 35-річний Тимур. Таїровці проголосували і за нього, але мабуть, більше, — за прізвище батька. Та досі виборча комісія гальмує оголошення переможця голосування, тим самим блокуючи початок роботи всієї таїровської громади.

«Сюди рвалися ті люди, які ховаються в Рубльовці та фінансують увесь цей бардак звідти. Це я казав і губернатору. За усім цим стоять дуже багаті люди і їх задача – будь-якими шляхами прорватися сюди хоча б на півроку і провести свої незакінчені операції, які вони почали ще при Януковичі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *