В Іванівській ОТГ ремонтують найгіршу дорогу

У селі Бузинове Іванівської селищної громади Одеської області водії перестануть боятися вулицю Анастаївську. Не кожен автомобіліст відважувався нею їхати. Ця вулиця з’єднує села громади з сусідньою Коноплянською сільрадою та веде до райцентру Березівка.

«Дорогу С 160908 місцевого значення загального користування починали частково ремонтувати в минулому році, але ремонт, що проходить зараз вражає. Це відчують автомобілісти та жителі як нашої громади, так і Коноплянської. Ремонт доріг буде продовжуватись і в інших наших селах. На цій дорозі добре працює підрядна організація ТОВ «Максдорстрой», – зазначив селищний голова Віктор Лобач.

бузиновоРаніше повідомлялося, в цій селищній раді лагодять дорогу від с. Северинівка  до центральної садиби громади через с. Адамівку. На багатьох ділянках цей автошлях був непроїзним. До речі, вказана ділянка шляху є частиною старої Балтської дороги, яку, на думку народного депутата Степана Чернявського, варто було б відновити.

Нагадаємо, що до складу Іванівської громади входять колишні Білчанська, Баранівська, Бузинівська, Северинівська сільради та Іванівська селищна. Всього на території колишнього Іванівського району є чотири громади: Іванівська селищна, Знам’янська, Коноплянська та Великобуялицька сільські ОТГ.

бузиново

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *