Абітурієнтам: де в Одесі можна отримати морську освіту? ВІДЕО

Юність і море – споріднені поняття. Напевно, саме тому у юнаків та дівчат з’являється таке велике бажання отримати морську освіту. Однак, абітурієнти й не здогадуються, наскільки велика і різноманітна романтична морська наука за офіційною назвою – Одеський національний морський університет.
ОНМУОНМУ, що увібрав в себе величезний світовий досвід формування фахівця широкого інтелектуального профілю і кращі морські традиції, відомий всьому світу. Вступаючи в студентську сім’ю Одеського «Водного», молода людина отримує доступ до таємниць майбутньої професії, які повністю відкриваються тим, хто хоче стати гарним фахівцем, а той, хто отримує диплом ОНМУ, впевнено входить у життя, заздалегідь знаючи про свою професійну важливість.
Недарма вже кілька поколінь провідних викладачів віддають свої фундаментальні знання майбутнім морським інженерам, формуючи їх як керівників та організаторів портів, судноремонтних заводів, морських підприємств.
В епоху бурхливого технічного та інтелектуального прогресу Одеський національний морський університет крокує в ногу з часом, ініціюючи вирішення багатьох важливих проблем морської галузі, впроваджуючи в навчальний процес новітні методи та технології навчання і виховання.
Велика кількість морських спеціальностей, що вивчаються в Одеському національному морському університеті, підкреслюють його унікальність у світовому масштабі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *