Авто зібгало як іграшку: у смертельній аварії в Одесі загинуло двоє людей

Трагічне ДТП на Люстдорфській дорозі  в Одесі сталося учора пізно увечері. У салоні автівки  “Ford Kuga”, яка вилетіла з дороги в районі 3-ї станції Великого Фонтану, перекинулась і розбилась об дерево, перебували 5 чоловіків. За даними поліції, один з них помер на місці, а про стан інших сьогодні розповіли в 11-ій міській лікарні.

поліція

За словами заступника головного лікаря МКЛ №11 Вадима Стоєва, з місця ДТП карети швидкої допомоги забрали 4 потерпілих. Одного з них, на жаль, що називається “не довезли” – чоловік помер дорогою до шпиталю. Стан інших потерпілих різний, але їм  вдалося вціліти у цій нищівній аварії.

Потерпілий 73 роки народження госпіталізований в травматологію. У нього переломи тазу і правої плечової кістки. На відновлення піде до місяця, плече оперуватимуть. Ще двох потерпілих ми оглянули, обстежували, зробили КТ. У них забиття і множинні садна. Їм рекомендували амбулаторне лікування”, – сказав лікар.

Досліджень на стан алкогольного або іншого сп’яніння, за словами Стоєва, не проводили. Візуально визначити після ДТП чи була людина у стані алкогольного сп’яніння, занадто складно – травми, шок.

 

ДТПЗа словами очевидців у соцмережах, гальмівного шляху у автомобіля не було. Всередині машини знаходилося 5 осіб, нібито усі були п’яні. Перехожі до приїзду поліції витягли їх з автомобіля. Одна людина була без ознак життя. Четверо травмовані.

 

Нагадаємо, що за даними поліції, на місці ДТП загинув водій автомобіля – 46-річний громадянин однієї з країн Кавказу. При цьому особи інших потерпілих нібито ще встановлюють. Від потуного удару авто перетворилось на купу металу.

Після події відкрили кримінальну справу за ч.3 ст. 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспортного засобу, внаслідкок якого загинуло кілька людей.

Призначено додаткові експертизи.

ДТП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *