Як виглядає Одеса з вікна залізничного потягу, інспектували міські урядники

26 березня 2021 року віцемер Дмитро Жеман спільно з керівництвом Одеської залізниці, керівниками комунальних підприємств, представниками райадміністрацій провів виїзну нараду з питання санітарного стану в’їздів до Одеси.

На автомотрисі учасники наради об’їхали всі залізничні в’їзди до міста, аби на власні очі побачити, як виглядає обличчя міста при в’їздах до міста. За результатами інспекції виробили спільний план дій щодо поліпшення ситуації.

жеманРезультати об’їзду показали, що значна кількість приватних підприємств, території яких межують із залізницею, а також приватні домогосподарства часто не дотримуються правил благоустрою. Виникають численні стихійні звалища, ліквідацією яких змушені займатися комунальники.

«Більшість туристів прибувають до Одеси залізницею. І перш ніж побачити наші пам’ятки архітектури, море і пляжі, вони бачать непривабливий стан в’їздів до міста. Формально далеко не скрізь це зона нашої відповідальності, однак у реальності саме ми відповідаємо за обличчя Одеси. Саме тому слід не тільки зосереджуватися на своїй ділянці роботи, але й вести діалог зі структурами різних форм власності, наводити порядок спільними зусиллями», – зазначив Дмитро Жеман.

Найближчими вихідними муніципалітет запланував провести серію суботників, до яких долучать співробітників комунальних служб міста, представників організацій різних форм власності та органів самоорганізації населення.

Основне завдання – не тільки покращити санітарний стан приміських територій, а й створити ефективний механізм з його подальшого утримання в належному стані.

За матеріалами Одеської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *