Мер Білгород-Дністровська оголосив старт кампанії “Місто без ям”. ВІДЕО

Вивести місто з глибокої кризи. Міський голова Білгород-Дністровського Віталій Граждан підвів підсумки своєї роботи за перші сто днів на посаді очільника муніципалітету і поділився планами на найближчий час.

Відеозвернення до аккерманців мер оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук.

22 лютого виповнилося 100 днів роботи пана Граждана на посаді міського голови. Як зазначив сам мер, через щільний графік підвести перші підсумки та окреслити перспективи вдалося лише тепер.

У відеозверненні до городян, градоначальник розповів про результати своєї роботи на цій посаді. Так, Віталій Граждан поставив собі за мету зробити міську владу більш відкритою для людей, вивести з кризи житлово-комунальне господарство міста; знайти додаткові джерела наповнення, а також способи оптимізації бюджету; піклуватися про здоров’я людей і вирішити проблеми у сфері охорони здоров’я; відремонтувати всі дороги у місті, а також навести порядок і чистоту в Акермані.

«Найближчими днями я оголошу про старт великої кампанії з ремонту доріг в місті Білгороді-Дністровському, яку ми планували кілька місяців. Назвемо її – «Місто без ям». Проект пройде в два етапи і розрахований на 6-8 місяців. За цей період ми плануємо відремонтувати більшу частину доріг. На першому етапі, вже з середини березня, коли встановиться стабільна плюсова температура вдень і вночі і дороги висохнуть ми почнемо усувати критично небезпечні ями, які можуть привести до аварійних ситуацій. Потім – все інше. Це буде ямковий та картковий ремонт. Другий етап – це повне відновлення дорожнього покриття на проблемних ділянках наших доріг. Але обсяги і кількість таких робіт будуть залежати від позиції депутатського корпусу і наявності бюджетного фінансування», – підкреслив Громадян.

Крім того, за словами мера, планується укласти тротуарною плиткою прибудинкові території, для цього в місті організовують власне виробництво і «робитимуть все своїми силами».

Також, з приходом весни, керівництво Білгорода-Дністровського має намір запустити програму «Аккерман – квітуче місто» з висадження квітів та озеленення міста.

ВІДЕО – зі сторінки Віталія Граждана:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *