Головою Одеської райдержадміністрації призначено Юрія Крука

Президент Володимир Зеленський призначив головою Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука. Відповідний документ оприлюднили на сайті офіційного представництва президента.

Юрій Крук народився 5 жовтня 1978 року в Одесі. Має дві вищі освіти. У 2001 році закінчив Одеську державну морську академію за фахом інженер-судноводій та магістр судноводіння. У 2005 році отримав диплом в Одеській національній юридичній академії за спеціальністю юрист.

З грудня 2007 року до вересня 2010 року очолював державне підприємство “Морський торговельний порт “Южний”.

У 2010 – 2011 роках був помічником Міністра транспорту та зв’язку України.

З липня 2013 року до вересня 2015 року був директором державного підприємства “Іллічівський морський торговельний порт”.

З грудня 2018 року є віце-президентом Українського союзу промисловців та підприємців.

У жовтні 2020 року став депутатом Одеської обласної ради від партії “Довіряй ділам”. Є головою постійної комісії з питань транспортно-комунікаційної інфраструктури, морегосподарського комплексу та цифрового розвитку.

Зазначимо, у липні Верховна Рада проголосувала за нові райони Одеської області. Згідно з ухваленою кабміном постановою, Одеська область тепер складається з 7 районів: Березівського, Білгород-Дністровського, Болградського, Ізмаїльського, Одеського, Подільського та Роздільнянського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *