Від кулеметного обстрілу на Донбасі загинув військовослужбовець з Кілії

Йому було лише 24…

Вчора, 11 лютого, в зоні операції об’єднаних сил васлідок ворожого кулеметного вогню під час переміщення на опорному пункті загинув 24-річний житель Кілії, боєць 28-ї бригади Владислав Лященко, який проходив в зоні ООС службу за контрактом.

Про це повідомлила прес-служба 28 ОМБ імені Лицарів бойового походу.

Кілія«Війна триває… Дуже важко писати такі повідомлення, особливо тоді, коли лише декілька днів тому ми поховали двох наших побратимів. Але нажаль війна знов обірвала ще одне життя, тому із болем повідомляємо, що вчора ми втратили нашого побратима. Владислав Лященко 1996 року народження, загинув увечері 11 лютого внаслідок ворожого кулеметного вогню під час переміщення на взводному опорному пункті», – повідомили побратими Влада.

Співчуття також висловив керівник підприємства ТОВ «Титан» Ігор Капітан, де до служби в Українській армії працював хлопець.

«Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким Владислава Павловича Лященко, в зв’язку з спіткали їх горем – смертю Владислава в зоні проведення бойових дій на сході України. Весь колектив ТОВ Титан розділяє гіркоту непоправної втрати колеги, який став до лав оборони суверенності нашої країни. Вічна пам’ять герою .. “, – зазначив керівник підприємства.

Зі свого боку СИЛА ГРОМАД висловлює щирі співчуття родині та близьким Влада. Вічна пам’ять!

One thought on “Від кулеметного обстрілу на Донбасі загинув військовослужбовець з Кілії

  1. сітла пам’ять захиснику. всім хто голосував за зелене чмо: ЗАДОВОЛЕНІ??? СУКИ СМЕРТЬ ЙОГО НА ВАШІЙ СОВІСТІ. ЙОГО, ТО ДЕСЯТКІВ ІНШИХ ЗАГИБЛИХ ТЕЖ. ВОНИ ДО ВАС БУДУТЬ УВІ СНІ ПРИХОДИТИ І ГОВОРИТИ ” ЩО СУКИ, НАГОЛОСУВАЛИ?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *