На Одещині померло новонароджене немовля: швидка не доїхала через замети

На Одещині у селі Павлівка (колишній Іванівський район) померла новонароджена дитина — лікарі не встигли вчасно на передчасні пологи через снігові замети, карета «швидкої» застрягла у снігу.

Про це пише «Думская» з посиланням на джерело у поліції.

Жінка викликала «швидку» о пів на першу ночі. Медики виїхали до неї, але застрягли в заметах. Тоді на допомогу породіллі висунулися співробітники ДСНС. В цей час жінка вже народила вдома, пологи приймав її друг, дівчинка народилася живою.

Рятувальники передали породіллю з дитиною бригаді швидкої близько 5 ранку біля села Шомполи. Їх доставили до Лиманського районного пологового будинку, де дитина померла. Причини смерті дівчинки встановлюються.

За даними прес-секретаря департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Людмили Мельничук, породілля, незважаючи на негоду приїхала, із селища Захар’ївки до свого хлопця у Нові Шомполи. Там у неї трапилися передчасні пологи. Дівчина перебувала на 34-35 тижнях вагітності — на найнебезпечнішому етапі, під час якого народження недоношеної дитини найбільш ризиковане.

За даними відомства, дитина народилося мертвою. Також там переконують, що швидка не застрягала у снігу. Медики висунулися на виклик разом з машиною ДСНС, тому що розраховували, що їм може знадобитися допомога рятувальників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *