В Одесі обіцяють перевірити якість дистанційної освіти

В Одеській міській раді почали моніторинг якості надання освітніх послуг у дистанційному режимі.

Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Одеської міськради Олена Буйневич.

Вона запевнила, що всі заяви та звернення батьків, які надходять до департаменту, а також дописи у соціальних мережах, оперативно відпрацьовуються.

Також Буйневич розповіла, що з 8 січня в дистанційному режимі працюють всі одеські заклади загальної середньої освіти, крім школи №75 та навчально-виховного комплексу №310.

Очільниця департаменту пояснила, що ці два заклади належать до спеціальних закладів освіти. “Там навчаються діти з особливими освітніми потребами, яким навчатися дистанційно неможливо,” — додала Буйневич.

Дитячі садки в Одесі наразі працюють у штатному режимі, запевнили Буйневич За її словами наразі в місті закриті 20 груп у дитсадках, 13 з них у дитячому садку №34.

Нагадаємо, в Одесі забборонили відвідування закладів освіти усіх форм власності, крім дитячих садочків та спеціальних шкіл. Усі школи працюватимуть дистанційно з 8 по 24 січня. Обмеження також стосуються і закладів позашкільної освіти.

Зазначимо, офіс президента вирішив залишити без змін терміни локдауну, запланованого на період із 8 по 24 січня 2021 року через поширення COVID-19.

У період дії посиленого карантину діє заборона на відвідування закладів освіти, окрім дитячих садочків, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів. При цьому професійні клуби зможуть проводити спортивні зустрічі за умови відсутності глядачів. Правила локдауну також передбачають заборону на роботу кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів та театрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *