Школа “Радуга” у свій колектив залучає кращих вчителів Одеси. ВІДЕО

Приватна школа “Радуга”, яка почала діяти з вересня 2020 року на території масиву “Райдужний”, що під Одесою, серед своїх переваг визначила кілька напрямків. Серед них – створення комфортного і пізнавального середовища для дітей, охоплення їх різнобічними знаннями і навиками, і найголовніше, – залучення до співпраці кращих педагогів. Засновники освітнього центру переконані: саме вчителі, “на яких ідуть”, – є визначальним для рішення батьків віддати дитину до їхньої школи.

школа РадугаЗавдяки підбору найкращих освітян регіону приватна школа “Радуга” може похвалитись керівницею 2-го класу Зінаїдою Сергіївною Долгальовою, педагогинею початкових класів, яка веде групу подовженого дня Інною Іванівною Селяновою, Наталією Євгенівною Митько, – вчителем-новатором, авторкою новітніх програм для дітей, яка займається як з першачками, так і з підготовчою групою.

Але на початку зими дружний педагогічний колектив початкової школи «Радуга» поповнився ще однією унікальною освітянкою. Нею стала вчителька вищої категорії Ольга Семенівна Одинцова. Вона – педагогиня з великим досвідом роботи в школі, невичерпною енергією і фантазією. У цьому неважко переконатися, лише завітавши на урок у підготовчому класі. Саме пані Ольга візьме першачків у наступному навчальному році, тож майбутні школярики вже звикають до своєї наставниці. Наразі викладачка проводить окремі уроки з математики, логіки, письма та читання українською мовою.

школа РадугаЗавдання таких занять, каже Ольга Семенівна, – дати можливість малечі звикнути до вчителя, його манер і методик. Також є час адаптуватися до нової для багатьох місцевих дітей української мови викладання. А самому педагогу – можливість ближче познайомитися з кожним учнем. Адже далі їм бути разом ще 4 роки.

Щоб у дитини з початком занять в 1-му класі не настав шок від великої кількості нових знань, вимог і незнайомих людей навколо, її потрібно адаптувати до школи і вчителя. Тому батькам так важливо заздалегідь визначитись: кому з педагогів вони готові довірити свого малюка? Хто сформує його уявлення про світ знань і, можливо, визначить його долю?

школа РадугаМи для своїх дітей відібрали кращих з кращих: вчителів, «на яких йдуть», як кажуть в народі. Педагогічний склад для школи «Радуга» спочатку відбирався батьками з урахуванням найжорсткіших вимог. Наприклад, уроки в підготовчому чи нульовому класі у нас ведуть кандидат педагогічних наук Олена Гончарова і авторка унікальних педагогічних методик, вчителька Наталія Митько. Повірте, таких цікавих уроків ви ще не бачили! Зачаровує навіть дорослих. Ці ж педагоги вестимуть частину уроків в майбутньому 1-му класі”, – розповіла засновниця школи “Радуга” Оксана Костюк.

Відзначимо, що дітвора, яка встигли пройти “нульовий” клас або підготовчі курси, не відчуває жодного психологічного дискомфорту з початком навчання у школі. Навпаки, помічають батьки, летять до школи як на крилах. Адже тут так весело і цікаво!

Фрагмент з уроку Ольги Семенівни Одинцової – у ВІДЕО:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *