В одеських стоматологів лікується багато іноземців. ВІДЕО

Одеська стоматологічна клініка користується повагою не лише від місцевих пацієнтів, а й від іноземців. А все через те, що сучасна техніка, новітні матеріали, та й методики відновлення білосніжної посмішки – точнісінько як в Європі. Ортопеди не приховують: чимало пацієнтів приїздять за його послугами з-за кордону, бо в Україні стоматологія коштує на порядок нижче, тоді як якість – високого рівня.

Олександр ГанчевОлександр Ганчев – лікар-ортопед і керівник стоматологічної клініки в Одесі. Має великий досвід і багато пацієнтів. Стверджує. – за останні років 10 українці так і не стали свідоміше ставитись до своїх зубів, – і попри доступність послуг і якісного медичного обладнання, тягнуть до останнього, поки прийдуть до лікаря. 

“Зубний біль терпіти можна, але не варто. Бо якщо вже є зубний біль, то процес занедбаний, він сам не зупиниться. Все одно пройде тиждень-другий, біль буде більшим, нестерпним, вже жодними знеболювальними його не зняти, – і все одно доведеться прийти, не чекати, приміром, поки флюс надується”, – ділиться Олександр Ганчев.

Клініка «Elegant Profi» у м. Одесі зібрала висококласних фахівців – ортопедів і терапевтів, тут є дитячий стоматолог і ортодонт. Лікарі надають будь-які види послуг, серед найпоширеніших – зубне протезування і реконструкція зубів. Сьогодні, розповідає засновник клініки, новітні технології у стоматології набагато випереджають інші напрями медицини. Практично кожен рік світова індустрія випускає вдосконалені інструменти, матеріали, діагностичне обладнання.

Обладнання і матеріали у нас всі такі самі, які використовують розвинуті країни. Все що виходить на ринок США чи Європи , Німеччини, франції, тобто держав, у яких стоматологія на високому рівні, у нас все те саме застосовується, ми е відстаємо ні на один рік. Ми відвідуємо виставки, семінари, самі їздимо за кордон, дивимось обладнання яке там виробляється, там же закуповуємо, сюди привозимо, або це роблять постачальники цього обладнання”, – ділиться пан Олександр.

Головний лікар не приховує: часто до його клініки приїздять лікуватися іноземці, або одесити, які мешкають за кордоном. Адже вартість стоматологічної допомоги за кордоном на порядок вища, ніж в Україні. Між тим, навіть закордонні фахівці високо оцінюють якість роботи одеських медиків.

«Elegant Profi»“Нам пацієнти розповідають, що йдуть там навіть по страховці зробити якусь маніпуляцію у стоматолога, – ті лікарі бачать і хвалять нас за хорошу роботу, і це завжди дуже приємно, такі повідомлення отримувати”, – каже лікар.

Новітні методики реконструкції й відновлення зубів настільки непомітні, що імпланти від справжніх зубів не відрізниш. З кожним роком медична індустрія вдосконалює форми, змінює склад і покриття імпланта, внаслідок чого кількість відторгнень обчислюється в одиницях. І хоча це справжня міні-операція, вона минає для пацієнта  швидко й легко.

А ще лікар радить: необхідно просто слідкувати за зубами, а й навідувати стоматолога з метою профілактики. Якщо вчасно, раз на 6 місяців, проводити гігієну,  імпланти прослужать вам дуже довго. Десятки років! Адже головне – відновити жувальну функію зубів і повернути пацієнту білосніжну посмішку.

Більше про те, які види зубного протезування пропонує клініка «Elegant Profi», – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Стоматологічна клініка «Elegant Profi»

м. Одеса, Люстдорфська дорога, 139/1

Публікація створена на правах реклами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *