В Сергіївській громаді обрали старост

13 листопада у Сергіївській громаді в сільських радах призначено старост, які будуть сполучними ланками між селянами і керівництвом місцевої влади.

До складу Сергіївської громади увійшли Миколаївська і Приморська сільські ради. На другій сесії новообраного складу депутатів Сергіївської сільської ради були затверджені старости.

Зокрема, старостою Миколаївської сільської ради депутати затвердили Олександра Базиленко, а старостою Приморської сільської ради – Вадима Прокоф’єва.

У разі виникнення питань у жителів цих сільських рад, які мають бути розглянуті селищним головою, слід залишити усну заявку старостам за телефонами. Після надходження достатньої кількості заявок селянам повідомлять про дату і місце проведення зустрічі з керівництвом громади.

Під час третьої, позачергової сесії, яка відбулась 8 грудня, Сергіївська рада обрала секретаря, склад виконавчого комітету і заступника голови, – ним став Володимир Хороших. Депутатів в Сергіївській громаді налічується 22.

А на сесії Мологівської громади створили нові старостинського округи: Адріївський – з центром з селі Андріївка, до якого входять села Андріївка і Розкішне, та Випаснянський старостинський округ, що включає в себе села Випасне і Сухолужжя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *