71 загиблий: траса Одеса-Київ третя за небезпечністю в Україні (інфографіка)

Траса М-05 Одеса – Київ посіла третє місце в рейтингу найбільш небезпечних доріг України державного значення, де за 10 місяців поточного року відбулося найбільше дорожніх аварій.

Відповідну інфографіку опублікувало видання «Слово і діло».

Згідно з наведеними даними, в період з січня по жовтень 2020 року на автодорозі Одеса – Київ сталося 231 ДТП, в яких загинуло 71 і травмувалося 306 осіб.

Особливо аварійними місцями на трасі автори рейтингу назвали села Гатне і Кривець Київської області, а також Бузівку і Фурманка в Черкаській та села Йосипівка і Данилова Балка в Кіровоградській областях.

Крім того, в зазначений список увійшла траса М-14 Одеса – Новоазовськ, де за звітний період сталося 126 ДТП, в яких загинули 28 і травмувалося 159 осіб.

Відзначимо, що в минулому році в «небезпечний» рейтинг входила і автодорога – Одеса – Рені. В цьому році ця траса в списку відсутня.

Всього за підсумками 2020 року в «небезпечний» список увійшли 15 українських автодоріг. А найнебезпечнішою трасою України, як роком раніше, так і зараз, назвали трасу М-06 Київ – Чоп.

 

Київ-Одеса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *