В Арцизькій громаді створили округи і призначили 8 старост

Сьогодні, 8 грудня, відбулася позачергова сесія Арцизької міської ради, на якій стартував довгоочікуваний процес реорганізації сільських рад, без якої громада не може повноцінно функціонувати.

Про це повідомив голова Арцизу Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбуці.

До складу новоствореної Арцизької територіальної громади увійшло 10 сільських рад, які розділили на 8 окремих старостинських округів.

Виноградівський округ очолить староста Афанасій Грозов, Главанський округ – Тамара Капова, Деленський округ – Володимир Куралов. Старостою Задунаєвського округу призначений Дмитро Ненов, Каменського – Анатолій Бушулян, Новоіванівського – Сергій Стаматов, Прямобалківського – Вікторія Грозова, а Холмський – Микола Пальтек.

Зазначимо, Арцизька міська територіальна громада – одна з найбільших на Бесарабії. Кількість населення сягає 31 тисячі населення.

Крім того, на сесії депутати погодили придбання екскаватора і двох насосів для КП «Водоканал», проведення ремонту техніки і покупки необхідних матеріалів для КП «Блогоустрій».  Також підтримали виділення коштів на доплату комунальникам за роботу з протидії COVID-19 в цьому році.

А ще міська рада ініціювала створення «Гарячої лінії» для прийому заявок від усіх жителів громади та швидкого реагування на них, повідомив голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *