Вимагають перерахунку: під одеським судом мітингували представники партії “Наш край”

Наш крайМітингувальники впевнені: під час першого туру виборів низка політичних сил вкрала голоси їхньої партії. Аби потрапити до Одеської обласної ради, політичній силі не вистачило….0,02% голосів виборців.

На думку людей, основні фальсифікації відбувалися під час находження протоколів до обласного тервиборчкому. Саме там, вірогідно й підробили документацію.

«Навіть після того, як у нас позабирали голоси в районах та інше, ми пройшли 5-відсотковий бар’єр в області. І все одно була фальсифікація, і за змовою нас навмисне опустили нижче рівня п’яти відсотків. І так дуже красиво, зауважте, рівень 4,98%», — заявив депутат Одеської обласної ради Юрій Дімчогло.

Адвокат політсили додає: суд першої інстанції проігнорував їхні докази, які свідчать про фальсифікацію, а саме протоколи з дільничних виборчих комісій, на яких є справжні цифри. А обласний тервиборчком не надав на вимогу суду уточнені протоколи, за якими і підбивали підсумки голосування.

За словами адвоката Олександр Лещенка, обласна комісія «в підсумку голосування зробила недостовірні дані», що має розслідуватися в рамках кримінального провадження. Відповідну заяву в правоохоронні органи вже подано і відомості внесені до ЄРДР.

«Ми сподіваємося, що правоохоронні органи витебують оригінали протоколів, проведуть досудові розслідування і ухвалять законне рішення”, – повідомив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *