У Шабівській громаді запрацював пересувний мобільний ЦНАП

Пересувний мобільний центр надання адміністративних послуг почав приймати перших відвідувачів у Шабівській ОТГ Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.

Там уточнили, що проект став успішним завдяки співпраці України з урядом Швейцарії та програмою EGAP в рамках реформи децентралізації.

Як повідомили в офісі цифрової трансформації Одеської області, мобільний адмінцентр – це портативне робоче місце, яке склається з комплекту сучасної техніки і вміститься в компактний металевий кейс.

«Відтепер для отримання базових послуг не доведеться їхати далеко. Особи, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватися або перебувають на стаціонарному лікуванні – можуть узгодити з адміністратором зручний час для швидкого і прозорого оформлення документів. Завдяки цьому проекту ми бачимо, що трансформація в сфері електронних послуг відбувається як в містах, так і в громадах», – зазначила заступниця голови Одеської ОДА з питань цифрової трансформації Анастасія Бондар.

В ОДА додають, що на черзі впровадження ще чотирьох мобільних кейсів в ОТГ Одеської області у співпраці з програмою EGAP.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *