Завдяки Фейсбуку: жителі Тарутино зібралися на толоку, щоб висадити дерева

У південному селищі Тарутине на Одещині,  яке стало центром нової територіальної громади, відбулася акція з висадки дерев, завдяки якій буквально за півтори години силами підписників з групи соцмережі Facebook парк оновили 200 саджанцями.

«Ура, друзі! У нас це вийшло. 200 дерев за півтори години. Ми кращі!” – підписав свій пост з фотографіями ініціатор дискусій групи «Тарутинская беседка» Ігор Коєв.

ТарутиноАвтор висловив слова подяки на адресу земляків, які відгукнулися на ініціативу і взяли участь у висадці дерев. Окреме спасибі було сказано дітям, які взяли участьв акції. Особливо відзначили  наймолодшого «поливальника».

«Окремо хочеться подякувати тим, без кого цей день не вдався б таким яскравим і не забуваємо, без яких нам сьогодні нічого було б висаджувати і тим більше в такій кількості, а саме: Леонтія Юреско, Сиваєва Сергія і Петковича Вадима, Дякую вам величезне, хлопці! Цей день ми по праву можемо оголосити в нашій громаді Днем соборності. Саме так він повинен виглядати, а не на білбордах», – підкреслив активіст.

Як зазначив тарутинський активіст, така акція – підтвердження, що спілкування в інтернеті цілком можливо перевтілювати в «живі» зустрічі, які дають можливість активного відпочинку, приуроченого до гарних справ.

«Люди отримали можливість зібратися, попрацювати, пожартувати, посміятися і залишити слід для нащадків. Ми всі абсолютно різних національностей, різного віку, партійної приналежності і, можливо, віросповідання. Чи це не чудо, друзі? Чи не це нам потрібно для дружного і доброго сусідства і співіснування?» – зауважив Ігор Коєв.

ТарутиноДалі він запропонував якомога частіше проводити подібні акції, збиратися, і разом змінювати на краще своє оточення. Так Ігор пропонує стимулювати суспільство, щоб викликати почуття здорової заздрості і ініціювати до наслідування.

«Нехай це будуть не тільки висадка дерев, а й просто допомога нужденним людям, громаді, один одному. Адже ми сьогодні показали, що нам це під силу. Є маса ідей для покращення життя в нашому домі. Давайте і далі будемо їх намагатися разом реалізовувати!» – написав у своєму пості активіст.

Як зазначив модератор паблік, в планах команди здійснити три нові ідеї. Суть поки тримається в секреті, але остання з них названа грандіозної і далекоглядною. Для реалізації, в першу чергу, потрібні будуть схвалення керівництва громади і ДК.

«Пропонуйте і ви свої ідеї. Пройшли вибори, і обранці повинні бути завантажені по максимуму. Включайте свою креативність, тільки без фанатизму, докорів і, тим більше образ і звинувачень, особливо при неможливості їх реалізації з тих чи інших причин. Все в наших руках, друзі. Разом ми сила. Всім велике спасибі. Усім добра!” – звернувся до земляків Ігор Коєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *