Перед другим туром виборів мера Одеси викрили масову фальсифікацію

Служба безпеки запобігла масовій фальсифікації результатів другого туру виборів мера Одеси. Відомство знайшло сотні підроблених документів.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

«Правоохоронці виявили сотні бюлетенів для голосування, ідентичних за формою і змістом оригінальним документам суворої виборчої звітності», — йдеться в повідомленні.

У СБУ зазначають, що підроблені документи виявили у громадській приймальні одного з громадсько-політичних діячів, але не називають його імені. Водночас місцеві ЗМІ повідомляють, що йдеться про колишнього нардепа Дмитра Голубова. Під час обшуку СБУ нібито виявила сотні виборчих бюлетенів, де вже стояла позначка навпроти кандидата від ОПзЖ Миколи Скорика.

Сам Голубов не спростовує інформацію про те, що в його приймальні був обшук. Але інформацію про підготовку підроблених бюлетенів спростовує і називає фейком від СБУ.

«У деяких ЗМІ почали поширювати фотографії, ніби у мене в приймальні знайшли виборчі бюлетені за Миколу Скорика. Якщо ви подивитеся на них уважно, то видно, що це надрукована на поганому ксероксі з одеського главку СБУ підробка», — зазначив політик.

Нагадаємо, в Одесі на 15 листопада призначено другий тур виборів мера міста. За крісло мера змагатимуться чинний очільник міста Геннадій Труханов (партія «Довіряй ділам») і кандидат від «Опозиційної платформи — За життя», екс-очільник Одеської облдержадміністрації часів Януковича Микола Скорик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *