Влетів у зупинку з людьми: четверо постраждалих на проспекті Небесної Сотні

Водій автомобіля Toyota в’їхав у людей, які стояли на зупинці громадського транспорту на проспекті Небесної сотні в Одесі. За попередньою інформацією, четверо людей травмувалися, повідомила речниця Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

дтпЯк розповіли в пресслужбі Нацполіції в Одеській області, повідомлення про ДТП в поліції отримали о 18:30. За попередніми даними, чотирьох травмованих каретою “швидкої” доставили до лікарні.

Унаслідок аварії травмувалися 39-річна жінка, її 15-річна донька, 16-річний хлопець та 48-річна жінка. Їх госпіталізували. Як розповів очільник Нацполіції в Одеській області Олег Бех, двоє людей перебувають у тяжкому стані.

За словами водія Toyota, він намагався уникнути зіткнення з автомобілем BMW. Для цього чоловік повернув праворуч, однак зачепив бордюр та влетів у зупинку.

“Водій BMW їхав з дуже високою швидкістю, є гальмівний шлях, тому буде вивчено, з якої швидкістю він рухався”, – пояснив Бех.

Він додав, що водій Toyota 1971 року народження не мав ознак наркотичного або алкогольного сп’яніння, однак його стан наразі оцінюють медики.

Автівка, за кермом якої перебував водій, йому не належить, додав Олег Бех. Наразі правоохоронці намагаються зв’язатися з її власницею. Автомобіль вилучать для проведення автотехнічної експертизи. Попередньо слідчі кваліфували подію за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

ВІДЕО – Нацполіція в Одеській області:
https://www.youtube.com/watch?v=JG5EmPdqM9M&feature=emb_logo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *