Родинний кат: у Фонтанці чоловік спалив квартиру сестри та побив племінницю. ВІДЕО

Хотів жити біля моря: правоохоронці затримали зловмисника, який двічі підпалював квартиру родичів у передмісті Одеси, яке у спадок сестрі залишила їхня матір. Крім його родичів, постраждали й сусіди, – поряд з погорільцями перебувала жінка з двома малими дітьми.

Про це повідомили в Лиманському відділі поліції Одеської області.

«Він підпалив житло в Лиманському районі… До таких дій зловмисник вдавався двічі. Першого разу він кинув під вхідні двері легкозаймисту речовину, яка спалахнула… Не задовольнившись цим, він підпалив квартиру вдруге, цього разу завдавши сестрі більшої шкоди», – повідомили в поліції.

Поліцейські затримали зловмисника за місцем його проживання в Миколаївській області. Його дії кваліфікували за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Національна поліція

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області, квартира, яку підпалив зловмисник, розташована у селі Фонтанка. Обидва підпали здійснено в жовтні. У першому випадку внаслідок загоряння було пошкоджено також сусідню квартиру, в якій перебувала жінка з двома малолітніми дітьми.

Крім того, перед тим як зробити перший підпал, зловмисник в Одесі напав на племінницю, дочку сестри, біля Одеського національного університету ім. Мечникова, де вона працює. Інцидент стався на великій перерві, очевидцями стали кілька студентів, які виклали відповідне відео в соціальні мережі.

Зокрема, чоловік ударив молоду жінку по голові якимось металевим предметом, в результаті чого у неї пішла кров.

Жінки кажуть, що у їхнього родича є житло, однак він хоче жити біля моря. Тепер і вони обидві залишились без даху над головою.

ВІДЕО – “Думська”, ФОТО – Нацполіція в Одеській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *