Іванівська ОТГ відремонтувала сільський клуб у селі Баланини. ФОТО

Село Баланини – один з найменших населених пунктів Іванівської селищної об’єднаної територіальної громади на Одещині. Та незважаючи на це, після ремонту місцеві мешканці отримали один з найкращих клубів у громаді.

Віктор ЛобачПро це повідомив Віктор Лобач, голова Іванівської громади на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, у будівлі замінили шість дверей та стільки ж вікон, відремонтували електропроводку, залу і повністю відновили фасад. Також біля клубу встановили елементи дитячого майданчика. Це четвертий відремонтований клуб за 9 місяців роботи Іванівської громади.

У нас дійсно немає такого бюджету, як у наших колег із сусідніх громад району. Нам ці кошти передадуть тільки з 01 січня 2021 року і живемо ми точно по нашим власним бюджетним надходженням, як наприклад с. Северинівка та с. Павлинка. Та не зважаючи на це, мені та кожному з нашої команди не соромно дивитись людям в очі за все, що зроблено за час нашої спільної роботи”, – повідомив очільник ОТГ.

На зустрічі в селі Баланини люди цікавились також питанням медичного забезпечення. Віктор Лобач повідомив, що його команда вирішить і це питання.

Нагадаємо, Іванівська ОТГ була ситворена менше року тому, 22 грудня 2019 року, шляхом об’єднання трьох сільських Баранівської, Білчанської, Бузинівської рад та Іванівської селищної ради. Таким чином до громади увійшли 15 сіл: Білка, Блонське, Жовте, Маслове, Черняхівське, Шеметове, Баранове, Малинівка, Причепівка, Сухомлинове, Бузинове, Баланини, Верхній Куяльник, Нижній Куяльник, Прохорове  та 1 селище Іванівка.

ФОТО – зі сторінки Віктора Лобача у Фейсбук.

ІванівкаІванівкаІванівкаІванівка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *