Паломників-нелегалів затримали в Подільському районі

Учора прикордонники Подільського загону спільно з представниками Національної поліції неподалік державного кордону, на перехресті доріг, виявили мікроавтобус «Мерседес Спринтер», на якому 35-річний громадянин України перевозив одинадцятеро іноземців, які не мали при собі документів.

З огляду на тенденцію останніх днів, прикордонники припустили, що нелегали могли приховати свої паспортні документи, аби уникнути відповідальності за порушення прикордонного законодавства або умов перетину кордону. Поглиблена перевірка тільки підтвердила сумніви. Серед особистих речей мандрівників таки знайшлися паспорти. Як з’ясувалося, всі іноземці цього «рейсу» порушили правила перебування в Україні.

Своє перебування в Україні іноземці намагалися пояснити тим, що буцімто планували потрапити на старовинне кладовище, а документи нібито залишили в готелі міста Умань, де вони проживали.

Однак, виявилося, що десять громадян Ізраїлю, і один – Франції, їдуть з Умані після завершення святкування Рош-ха-Шана.

Через порушення, іноземцям заборонять в’їзд на територію України терміном на 5 років і примусово повернуть до країн походження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *