Одеська обласна «Батьківщина» висунула кандидатів до місцевих рад

Сьогодні, 19 вересня, Одеська обласна організація ВО «Батьківщина» провела конференцію з висунення кандидатів у депутати Одеської обласної ради, місцевих рад всіх рівнів, а також кандидатів на посади сільських, селищних і міських голів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року.

РадковськийПеред початком конференції, депутат обласної ради Михайло Лазаренко виступив із заявою, що в зв’язку з його призначенням керівником Подільської райдержадміністрації, він не буде балотуватися в депутати на нинішніх місцевих виборах, щоб максимально якісно працювати на новій посаді заради жителів півночі Одеської області.

Однак Михайло Лазаренко зазначив, що серцем і душею він як був, так і залишається з партією «Батьківщина», а весь колектив Балтської «Батьківщини» продовжує роботу разом з обласною командою на загальну перемогу.

Протягом роботи конференції, делегати затвердили кандидатів у депутати та на голови всіх місцевих рад області.

До першої п’ятірки списку до Одеської обласної ради увійшли: голова Одеської обласної «Батьківщини» Олег Радковський, адвокат Володимир Босенко, директор рекламного агентства Анастасія Силіна, голова ГО «Батьківщина молода», заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Митрофанський і підприємець Надія Нечитайло.

Перша п’ятірка списку до Одеської міської ради: генеральний директор телеканалу «Перший міський» і «Першого міського» радіо 102,7 FM – Людмила Орешина, глава Одеської «Батьківщини» Сергій Янченко, кандидат в мери Одеси від «Батьківщини» – Георгій Селянин, юрист Олександр Панчак і підприємець Ірина Стефанова.

Керівник «Батьківщини» Одеської області Олег Радковський наголосив на важливості місцевих виборів, як для розвитку регіону, так і для країни в цілому.

«Наша Одеська область є унікальним регіоном України, який увібрав в себе різноманіття морської галузі, сільськогосподарського виробництва і курортної багатогранності. І одним з головних питань на сьогодні для Одеської області є створення робочих місць, яке завжди було і буде запорукою комфортного і затишного життя і розвитку регіону. Тому я впевнений, що з нашою командою, ми втілимо в життя всі задуми і плани, щоб Одеська область стала локомотивом розвитку і процвітання всієї країни», – зазначив Олег Радковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *