Шукають п’ять днів: на Одещині нігерієць зник під час катання на яхті

В Одеській області розшукують громадянина Нігерії Обарі-Марка Калеба, який зник 20 серпня під час прогулянки на яхті. Про це  розповів координатор пошукової платформи “911” Олександр Сопельник.

За його словами, Калеба запросила в яхт-клуб “Совіньйон” його знайома. 20 серпня він сів на яхту разом з вісьмома пасажирами. Судно перебувало на відстані чотирьох кілометрів від берега. Тоді повернулось, пасажири вийшли, а Калеба не було.

На пляжі біля яхт-клубу на чоловіка чекав друг, який прибув з ним до Одеси. Пасажири віддали йому речі зниклого й телефон. Розповідати, що сталось, відмовились, каже Сопельник.

“Там ще два кілометри лишалось до нейтральних вод. Яхту на такій відстані не побачиш, людину важко знайти. До того ж, минуло вже п’ять днів пошуків”, – зауважив координатор пошукової платформи.

Він додав, що написав листа до консульства Нігерії та звернувся до Міністерства зовнішніх справ, аби знайти Калеба.

У поліції відкрили кримінальне провадження про умисне вбивство, розповіла речниця Головного управління Нацполіції регіону Любов Гордієвська. Вона сказала, що пошуки чоловіка тривають.

Зазначимо, Обарі-Марк Калеб вчився в коледжі Сумського державного аграрного університету. За словами Олександра Сопельника, чоловік не вмів плавати.

2 thoughts on “Шукають п’ять днів: на Одещині нігерієць зник під час катання на яхті

  1. Що значить “відмовились розповідати”; це що, гра така на запитаннячка??!! Людина пішла з ними, і не повернулась живою! Студент, який не вмів плавати – пішов купатись за 4 км від берега? Допитати офіційно!! Як це взагалі можливо – стільки часу очікування?!

    1. Це вже обов’язки поліції, допитувати. Сподіваємося, щось з’ясується ближчим часом…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *