На трасі Київ-Одеса відкрили відремонтований Хаджибейський міст

На мосту через Хаджибейський лиман, що в Одеській області, відкрили рух трьома відремонтованими смугами. Ремонт другої частини планують почати після Дня Незалежності, розповіли в пресслужбі “Укравтодору”.

План ремонту мосту передбачає розширення його проїжджої частини. Напередодні початку робіт автівки могли їхати трьома смугами, однак через ремонт рух звузився до двох смуг.

Як зазначили в “Укравтодорі”, це провокувало затори на трасі Київ-Одеса. Зокрема 26 червня на трасі Київ-Одеса утворився затор на декілька кілометрів. За інформацією пресслужби Служби автомобільних доріг в Одеській області, це сталося саме через ремонт мосту та збільшення трафіку.

Тим часом, 23 серпня вже відкрили рух по відремонтованим смугам Хаджибейського мосту з випередженням графіка. Про це повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций.

Результати вражаючі — роботи виконали на місяць раніше запланованого терміну. У минулі декілька днів будівельники працювали цілодобово, аби до Дня державного прапору та Дня Незалежності відкрити об’єкт для автомобілістів. Вдячний будівельникам за швидкий темп! Після свят вони перейдуть до ремонту лівої сторони мосту. Наразі там вже розпочали роботи з розширення проїзду“, – повідомив він на своїй сторінці у Фейсбук.

Наразі для проїзду відкрили всі п’ять смуг Хаджибейського мосту. Роботи на двох з них в Державному агентстві автомобільних доріг пообіцяли розпочати “після свят”, тобто з 25 серпня.

Повний ремонт мосту, за попередніми підрахунками, планують завершити в травні 2021 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *