У Затоці військові жорстоко побили кийками відпочивальника. ВІДЕО

В селищі Затока Одеської області двоє чоловіків напали на поліцейських, повідомили на сторінці у Facebook Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У відповідь одного з нібито нападників побили кийком, коли він лежав на землі, та застосували сльозогінний газ. Про це свідчить відео, оприлюднене в Telegram-каналі “Підслухано в Одесі”.

За версією представників Нацгвардії, 7 серпня близько 01:00 до військового наряду НГУ на патрулюванні поблизу бази відпочинку «Золоті піски» звернувся чоловік, який повідомив про підозрілого, у якого при собі нібито був ніж.

Прибувши на місце, нацгвардійці запропонували громадянину пройти поверхневу перевірку.

Чоловік відмовився йти на контакт з військовим нарядом. За нього почав заступатися його знайомий, який агресивно себе поводив та ображав гвардійців”, – розповіли в Нацгвардії.

На місце викликали поліцію. Під час розмови один з чоловіків вдарив поліцейського бляшаною пивною банкою по голові, руками по обличчю та в груди, впевнені в Південному оперативно-територіальному об’єднанні НГУ.

Далі до побиття доєднався ще один чоловік, військові застосували до підозрюваного нападника гумові кийки та сльозогінний газ. В Нацгвардії запевнили, що їхні підлеглі діяли в межах статей 16 та 17 Закону України «Про Національну гвардію України».

У результаті поліцейський отримав тілесні ушкодження та серйозні травми голови, додали в Нацгвардії. Інформації щодо стану двох фігурантів справи поки немає.

Чоловіків затримали та передали поліції, їм закидають ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *