В Овідіополі через коронавірус закрили ЦНАП

3 серпня комісія з питань техногено-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Овідіопольської районної державної адміністрації вирішила припинити функціонування відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації РДА.

Як повідомили у пресслужбі РДА,  це робиться з метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19.

Центр надання адміністративних послуг Овідіопольської РДА  припиняє свою роботу до моменту отримання результатів ПЛР-діагностики. У разі підтвердження діагнозу COVID-19, карантин, у вигляді обмеження роботи ЦНАПу, буде подовжено. У разі необхідності подачі документів до відділу містобудування та архітектури РДА, або відділу Держгеокадастру, ви маєте можливість направити звернення через відділення Укрпошти”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомив голова РДА Ігор Ільченко,  станом на 2 серпня на території Овідіопольського району зафіксовано 154 випадки захворювання на COVID-19. З них 98 активних, одужало – 53, троє людей померло від ускладнень.

Крім того, цього дня в Одеській мерії повідомили про те, що виконуючий обов’язки заступника міського голови Дмитро Жеман керуватиме департаментом міського господарства дистанційно через позитивний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусів COVID-19 в Одеській області зросла за добу на 68 осіб і становить вже 3 тисяч 482 людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *