Без шансів вижити: під Ізмаїлом в жахливій аварії загинуло шестеро людей

Автотроща на Одещині: шестеро загиблих, троє травмованих. На трасі “Одеса-Рені” зранку зіткнулися два легковики. У “Жигулях” їхало четверо чоловіків – усі вони загинули. У “Міцубісі” на місці загинуло двоє людей. 

Трагедія сталася 18 липня. Поблизу села Саф’яни Ізмаїльського району сталося зіткнення двох легкових автомобілів, внаслідок чого загинуло 6 осіб та 3 особи госпіталізовано.

Як розповіли у пресслужбі Нацполіції в Одеській області, ДТП сталась близько 8 ранку. Серед 3 людей, які травмувались, дитина 2018 року народження.

Деякий час рух автомобілів поблизу села Саф’яни Ізмаїльського району ускладнений, його контролювали поліцейські.

Правоохоронці вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У водія та пасажирів стареньких “Жигулів” не було жодного шансу. Всі четверо загинули миттєво. Тіла з понівеченої машини витягали за допомогою спеціальних інструментів. Четверо хлопців, колишніх однокласників, усім було по 23 роки. На пляжний відпочинок у Приморське Кілійського району вирушили напередодні ввечері з Ренійського району. Уранці  поверталися назад. Уже відомо, що на зустрічну виїхав саме водій “Жигулів”.  Чому – намагатиметься встановити слідство.

Зокрема, перевірятимуть, чи був він тверезий. Хоча припускають, що міг заснути за кермом. Кажуть, тут уже був його батько. Розповів, що це вже другий його син, який гине у ДТП.

А кросовер досі не прибрали з кювету. В ньому їхала ціла родина: подружжя, їхній син, невістка та маленький онук. Дідусь і бабуся, які були на передніх сидіннях, загинули одразу.

За даними пресслужби Одеської ОДА, 35-річний чоловік та 30-річна жінка знаходяться у тяжкому стані в міській лікарні Ізмаїла.

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та закритий перелом шийки правого стегна, у жінки – закритий перелом лівого стегна.

Дитина 2018 року народження, за оцінками медиків, у задовільному стані, – попередньо відомо, що малюк був у дитячому кріслі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *